Lugn morgon

Godmorgon på er! Jag börjar inte jobbet förrän klockan 11 idag. Så jag har en lugn morgon framför mig. Älskar att ta det lugnt på morgonen. Om det blir stressigt för mig mår jag dåligt resten av dagen. Jag blir så himla påverkad av det. Särskilt om morgonen startar med stress. I övrigt är jag bra på att hantera stress ändå. Men min morgon får inte störas! Haha. 
 
Tänk vad påverkad man är av instagram och facebook. Båda apparna och sidorna ligger nere för tillfället och dom pratar även om det på nyhterna. Många kommenterar nyhetssidorna att dom känner abstinens. Undra hur det skulle se ut om vi inte hade facebook eller instagram. Vad tror ni? Hur påverkade blir vi egenteligen? 
 
Nä, nu ska jag forstätta relaxa UTAN facebook och instagram ;) 
 
 

Vatten

Det finns nog många här ute som glömmer bort att dricka vatten. Har jag rätt? Istället trycker vi oss mer mat än vad vi behöver, när det egentligen är vatten vi behöver. Visst kommer ni ihåg att dricka erat vatten? :) 
 
Gör vattnet lite roligare, så blir det genast kul att dricka lite vatten! 
 
 
2

Home

Det var som jag misstänkte. Är min IBS som spökar i magen. Tydligen kan man få "dippar" när man har IBS, då det blir värre. Läkaren berättade att det finns vissa som kommer in med ambulans för att dom har sån jäkla smärta i magen. Inte nice. Så jag får väl försöka leva med det, styra om lite i min kost och bara vara glad att det inte var något allvarligare! 
 
Jag har vilat upp mig hela dagen och bara tagit det lugnt. Försökt rå om min mage typ. Har lagat mat, så att jag inte kan äta något annat än hemlagat. Jag har ju faktiskt slarvat lite på senaste. Men nu får jag fan inte göra det, jag vill att smärtan ska bli bättre. Mysigt med en dag hemma iaf. Katten var nöjd att jag var hemma♥ 
 
Vad har ni gjort idag? :)
 
 
 
 
 
 
1